„Hiszünk abban, hogy az elmélyült tudás sok időt és befektetett munkát igényel!”

„Hiszünk abban, hogy az
elmélyült tudás sok időt és befektetett munkát igényel!”

NYÍLT NAP

MÁRCIUS 11. 17 ÓRA

half-cirkle.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
x.svg
x.svg
x.svg
dotted_lines_2.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg

Coach képzés új megközelítésben!

Magyarországon minden bokorban terem egy coach, és minden második bokorban egy coach képzés. Te is így látod?

2021-ben készítettünk egy kutatást a coach képzésekről. Az eredmény rendkívül színes kép: van, ahol konzerv anyagokból oktatnak a hallgatóra bízva a haladást, míg máshol igazán profi iskolát hoztak tető alá. A legjobbak és a kevésbé ajánlhatók közötti skálán pedig a képzések hosszát, felépítését, tartalmát, módszertanát és minőségét tekintve is lehetőségek széles tárházát találhatja az érdeklődő.

Joggal kérdezhetnéd hát: 

Miért indítunk egy újabb coach képzést a fentiek tudatában?

A válaszunk: éppen azért, mert ismerjük az elérhető képzéseket, és úgy látjuk, van helye egy új, innovatív szemléletnek a coaching oktatásában!

Ezért hoztuk létre az Inventus coach képzést.

A kutatási eredményekből kiindulva egyedi tematikát, útvonalat terveztünk meg, ahol valós coaching esetekre, témákra alapozva sajátíthatod el a coaching módszertanát és alkalmazását.  

A különböző képzéseken számos módszertant, eszközt ismerhetsz meg elméletben, de amikor a gyakorlatra kerül a sor, nem biztos, hogy tudni fogod, mit húzz elő a tarsolyodból. 

Éppen ezért mi megfordítottuk a menetrendet. 

Nem a módszerekre, hanem a lehetséges esetekre helyezzük a hangsúlyt.

Új képzésünkön nagyon sok eljárást és megközelítést mutatunk meg – az elméleti alapok minőségére garancia tanáraink felkészültsége és tapasztalata. Mindezt azonban nem tankönyvi anyagként adjuk át, hanem valós példákon, eseteken keresztül mutatjuk be, melyiket hogyan alkalmazhatod, amikor coacholsz.

Life vagy business coaching?

A hozzánk forduló ügyfelek a legkülönbözőbb témákban keresnek coachot: önbizalom, párkapcsolat, karrier – hogy csak a leggyakoribbakat soroljuk. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a legtöbb esetben nincs éles különbség aközött, hogy life vagy business coachra van-e szükség. Minden embernek egy élete van, amelynek része a magánélet, a párkapcsolat, a családi élet, a baráti társaság és a munkahelyi vagy üzleti döntések is. A legtöbbször ezek összefüggnek egymással: az egyik életterület hatást gyakorol a másikra is. 

Amikor üzleti témákkal fordulnak hozzánk, sokszor derül ki, hogy a probléma gyökere a magánéletben van, amikor pedig life coachingra jönnek, gyakran a karrier kerül előtérbe.

A TANÁROK

Juhász Éva

Jogász, coach, mediátor, kommunikációs szakember

 

A jogi pályáról érkeztem a segítő tevékenységek területére 15 évvel ezelőtt. Először a konfliktuskezelés szólított meg, így lettem gyakorló mediátor, majd hamarosan annak oktatója is. Tanítottam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán, a Metropolitan Egyetemen és a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, a Szegedi Tudományegyetemen pedig a jogi karon, mindenütt a mediáció, a kommunikáció és a konfliktuskezelés témájában. A coach képzésre kommunikációs módszertanom fejlesztése érdekében jelentkeztem, de végül ennél sokkal több lett belőle, igazán egymásra találtunk ezzela hivatással. Szeretek sokféle eszközt és módszert alkalmazni coaching üléseimen. Kedvenc témám a kommunikáció és a konfliktuskezelés, és nagy örömmel használom a különböző kártyákat. Igyekszem mindezt a saját képemre formálni, „juhászévássá” tenni. A coaching és a konfliktuskezelés számomra nemcsak szakma, de hivatás is – az oktatás pedig valódi szenvedély.

Tanulmányaim: Lemma Coaching (Wiesner Edit), Karrier coaching (Kurtán Klára), Mediátor (PPKE BTK), Resztoratív facilitátor (PPKE BTK/IIRP), Erőszakmentes Kommunikáció (Rambala Éva) jogász (ELTE ÁJK)

Kurtán Klára

Tréner, coach, mediátor, HR szakember

Sokéves vállalati HR-es, tréner és coach múltam segít abban, hogy megtaláljam a megfelelő módszereket és eszközöket, amelyekkel támogathatom a vezetőket, útkeresőket. Munkám során vállalati, business és life kérdésekben is segítem a hozzám fordulókat. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért az évek során újabb és újabb módszertanokat és technikákat, játékokat és gyakorlatokat vettem fel az eszköztáramba. Klienseimnek is ezzel a sokoldalú megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében számos coaching és tréneri eszközt ötvözök az üléseink során. Gyakran tartok előadásokat a karrierrel vagy az erősségekkel kapcsolatosan, vagy épp a legkülönbözőbb HR témákban. Több évig oktattam a Corvinus Egyetemen is, mint megbízott előadó.

Tanulmányaim: Trénerképzés, különféle coach képzések, carreer coaching, pszichodráma, mediáció és személyiségközpontú tanácsadó, OH kártya instruktor.

Ezért mi nem business vagy life coachokat képzünk!

Az Inventusnál olyan coach képzésre számíthatsz, amelynek elvégzése után ugyanúgy képes leszel támogatni a hozzád fordulókat üzleti vagy karrierrel kapcsolatos témában, mint magánéleti problémák esetén. 

Kutatásaink alapján meggyőződésünk, hogy egy alapos coach képzéshez legalább 100 órás időtartam szükséges, hogy valódi, elmélyült tudást adjon. Éppen ezért az Inventus coach képzése 120 órás, gyakorlati jellegű, interaktív hibrid képzés.

Mit jelent ez?

star_2.svg

Gyakorlati, mert a képzés során legalább 70%-ban gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a tudást. 

star_2.svg

Interaktív, mert az oktatók a képzés ideje alatt folyamatosan várják kérdéseidet.

star_2.svg

Hibrid, mert a képzés során online és személyesen is találkozunk  – hiszen a gyakorlatban ma már a coaching mindkét formája elterjedt.

Tematika röviden:

Kommunikáció

Önismeret, személyiségtípusok

Célok kitűzése

Önbizalom

Munkahelyi, személyes, üzleti kapcsolatok

Vezetői coaching

Delegálás,, időgazdálkodás

Konfliktusok,

Stresszkezelés

Karrier

KUTATÁS A COACKÉPZÉSEKRŐL 2021

Add meg az e-mail címed, és elküldöm a kutatás anyagát. 

IDŐPONTOK

2024.

 • Március 17.
 • Március 24.
 • Március 30.

2024

 • Április 7.
 • Április 14.
 • Április 21.
 • Április 28.

2024

 • Május 12.
 • Május 19.
 • Május 26.
 • Június 2.

Early bird ár  március 10-ig: 

389.000 Ft

Ár:  419.000 Ft

Kedvezményes díj tanároknak és szociális szférában dolgozóknak: 

320.000 Ft

Részletfizetésre van lehetőség.

COACHKÉPZÉS JELENTKEZÉS

AJÁNLOTT EGYÉB KÉPZÉSEINK

MIT MONDTAK RÓLUNK

“Klára pont az volt, amire számítottam, sőt, jobb is! A képzés során az elméleti anyag mellett rengeteg, későbbi munkánk során használható handoutot kaptunk, valamint sok hasznos élménymegosztást Klára gyakorlatából. Nagyon örültem a csoportubkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk, inspirálódhattunk. Köszönöm!”

Anna

“Klára nem fukarkodik azzal, amit tud. Ha nem teljesen ismeretlen előtted a coaching, tanácsadás , biztos lehetsz benne, hogy a leghasznosabb információkkal, technikákkal fogsz találkozni. Ha pedig tényleg karrier tanácsadó és coach szeretnél lenni, ne is keress tovább, őszinte és hiteles forrásból tamulhatod meg a szakma csínját-bínját!”

Eszter

“A coach képzés tömény, nagy tudásanyagot és információ halmazt átadó képzés. Itt tényleg azt kapja az ember, ami a kiírt tematikában szerepelt. Nincsenek elnagyolt órák, van idő eszmecserékre / tudás megosztásra is. A képzési idő a képzés előrehaladtával sem rövidül az egyes képzési napokon. Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának. Szuper volt a képzés, csak egy gondom volt vele: vége lett. Várom a folytatást! 😉 “

Renáta

“A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell. Támogat abban, hogy nem törvényszerű beleragadni egy élethelyzetbe. Erősödj, álmodozz, tervezz, lépj!”

Molnár coach

FAQ’s

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mert friss, új szemlélettel, 70%-ban gyakorlati oktatással és tapasztalt, profi oktatókkal, tudományos kutatási eredményekre alapozva tanítunk téged, hogy a legjobban tudd majd támogatni leendő ügyfeleidet.

Az Inventus Intézet alapítását a magyarországi coach képzések beható tanulmányozása és egy kutatás elvégzése előzte meg. Erre alapozva ismertük fel, hogy nincs a piacon olyan képzés, amely az ügyfelek témáira épít, és az embert holisztikusan kezeli. Mi nem választjuk szét a life és a business coachingot: az a filozófiánk, hogy egy embernek egy élete van, és annak része a magánélet, a párkapcsolat, a munka és az esetleges üzleti élet is.

Várunk mindenkit, aki szeretne segítő szakmában elhelyezkedni, embereket kísérni az úton, miközben megtalálják a számukra legjobb megoldásokat és döntéseket. Ha szimpatikus a koncepciónk, amelyben egységként kezeljük az ügyfelek életterületeit és nem választjuk ketté a life és a business coachingot, jelentkezz hozzánk!

Nincsen, bárkit szívesen látunk 🙂

Az oldalon lévő jelentkező lapot kitöltve, vagy kattints ide. 

A felnőttképzési törvény 2020-as változása óta már nem akkreditált képzések vannak, hanem regisztrált felnőttképzők tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Az Inventus is ilyen regisztrált felnőttképző, felnőttképzési engedélyszámunk B/2020/000521

A képzésen online és személyes alkalmak is lesznek. A személyes alkalmakkor sajnos nincs lehetőség az online jelenlétre

 Összesen 20 % hiányzás a maximum, ami még belefér ahhoz, hogy tanúsítványt tudjunk adni a képzés végén.

Lehetőség van arra, hogy egy-egy képzési alkalmat egy később induló csoportban pótolj,

half-cirkle.svg
dotted_lines_2.svg

AJÁNLOTT KÉPZÉS

dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
x.svg
x.svg
x.svg
dotted_lines_2.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg

NYÍLT NAP

MÁRCIUS 11. 17 ÓRA

Coach képzés új megközelítésben!

Magyarországon minden bokorban terem egy coach, és minden második bokorban egy coach képzés. Te is így látod?

2021-ben készítettünk egy kutatást a coach képzésekről. Az eredmény rendkívül színes kép: van, ahol konzerv anyagokból oktatnak a hallgatóra bízva a haladást, míg máshol igazán profi iskolát hoztak tető alá. A legjobbak és a kevésbé ajánlhatók közötti skálán pedig a képzések hosszát, felépítését, tartalmát, módszertanát és minőségét tekintve is lehetőségek széles tárházát találhatja az érdeklődő.

Joggal kérdezhetnéd hát: 

Miért indítunk egy újabb coach képzést a fentiek tudatában?

A válaszunk: éppen azért, mert ismerjük az elérhető képzéseket, és úgy látjuk, van helye egy új, innovatív szemléletnek a coaching oktatásában!

Ezért hoztuk létre az Inventus coach képzést.

A kutatási eredményekből kiindulva egyedi tematikát, útvonalat terveztünk meg, ahol valós coaching esetekre, témákra alapozva sajátíthatod el a coaching módszertanát és alkalmazását.  

A különböző képzéseken számos módszertant, eszközt ismerhetsz meg elméletben, de amikor a gyakorlatra kerül a sor, nem biztos, hogy tudni fogod, mit húzz elő a tarsolyodból. 

Éppen ezért mi megfordítottuk a menetrendet. 

Nem a módszerekre, hanem a lehetséges esetekre helyezzük a hangsúlyt.

Új képzésünkön nagyon sok eljárást és megközelítést mutatunk meg – az elméleti alapok minőségére garancia tanáraink felkészültsége és tapasztalata. Mindezt azonban nem tankönyvi anyagként adjuk át, hanem valós példákon, eseteken keresztül mutatjuk be, melyiket hogyan alkalmazhatod, amikor coacholsz.

Life vagy business coaching?

A hozzánk forduló ügyfelek a legkülönbözőbb témákban keresnek coachot: önbizalom, párkapcsolat, karrier – hogy csak a leggyakoribbakat soroljuk. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a legtöbb esetben nincs éles különbség aközött, hogy life vagy business coachra van-e szükség. Minden embernek egy élete van, amelynek része a magánélet, a párkapcsolat, a családi élet, a baráti társaság és a munkahelyi vagy üzleti döntések is. A legtöbbször ezek összefüggnek egymással: az egyik életterület hatást gyakorol a másikra is. 

Amikor üzleti témákkal fordulnak hozzánk, sokszor derül ki, hogy a probléma gyökere a magánéletben van, amikor pedig life coachingra jönnek, gyakran a karrier kerül előtérbe.

A TANÁROK

Juhász Éva

Jogász, coach, mediátor, kommunikációs szakember

A jogi pályáról érkeztem a segítő tevékenységek területére 15 évvel ezelőtt. Először a konfliktuskezelés szólított meg, így lettem gyakorló mediátor, majd hamarosan annak oktatója is. Tanítottam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán, a Metropolitan Egyetemen és a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, a Szegedi Tudományegyetemen pedig a jogi karon, mindenütt a mediáció, a kommunikáció és a konfliktuskezelés témájában. A coach képzésre kommunikációs módszertanom fejlesztése érdekében jelentkeztem, de végül ennél sokkal több lett belőle, igazán egymásra találtunk ezzela hivatással. Szeretek sokféle eszközt és módszert alkalmazni coaching üléseimen. Kedvenc témám a kommunikáció és a konfliktuskezelés, és nagy örömmel használom a különböző kártyákat. Igyekszem mindezt a saját képemre formálni, „juhászévássá” tenni. A coaching és a konfliktuskezelés számomra nemcsak szakma, de hivatás is – az oktatás pedig valódi szenvedély.

Tanulmányaim: Lemma Coaching (Wiesner Edit), Karrier coaching (Kurtán Klára), Mediátor (PPKE BTK), Resztoratív facilitátor (PPKE BTK/IIRP), Erőszakmentes Kommunikáció (Rambala Éva) jogász (ELTE ÁJK)

Kurtán Klára

Tréner, coach, mediátor, HR szakember

Sokéves vállalati HR-es, tréner és coach múltam segít abban, hogy megtaláljam a megfelelő módszereket és eszközöket, amelyekkel támogathatom a vezetőket, útkeresőket. Munkám során vállalati, business és life kérdésekben is segítem a hozzám fordulókat. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért az évek során újabb és újabb módszertanokat és technikákat, játékokat és gyakorlatokat vettem fel az eszköztáramba. Klienseimnek is ezzel a sokoldalú megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében számos coaching és tréneri eszközt ötvözök az üléseink során. Gyakran tartok előadásokat a karrierrel vagy az erősségekkel kapcsolatosan, vagy épp a legkülönbözőbb HR témákban. Több évig oktattam a Corvinus Egyetemen is, mint megbízott előadó.

Tanulmányaim: Trénerképzés, különféle coach képzések, carreer coaching, pszichodráma, mediáció és személyiségközpontú tanácsadó, OH kártya instruktor.

Kis-Simon Ildikó

Egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen vezetés-
szervezés szakon, illetve a University of Canterbury Nemzetközi
kapcsolatok karán végeztem. Közgazdászként először külföldön
dolgoztam multinacionális környezetben, majd a vezetői
tapasztalatok megszerzése után hazatértem és egy tanácsadó cégnél
folytattam karrieremet. Harmadik gyermekem születése után a
segítői szakma felé fordultam: kiváló szakemberektől tanulhattam,
bár továbbra is törekszem a folyamatos (szakmai) fejlődésre és
rendszeresen járok szupervízióba.
Támogatom, fejlesztem azon klienseimet, akik dolgozni szeretnének
azon, hogy kihozzák magukból a maximumot, kitűzzék és elérjék
céljaikat, kiteljesedhessenek hivatásukban és magánéletükben
egyaránt és elégedetten éljék életüket. Külön öröm, amikor rögzült
szemlélettel érkeznek hozzám és a közös munka során sikerül
elsajátítaniuk a fejlődési szemléletmódot, majd új lendülettel teszik
meg a lépéseket a kitűzött céljaik megvalósítása felé Előszeretettel
foglalkozom sportolókkal, csapatokkal és a sport területén jártas
szakemberekkel!

Ezért mi nem business vagy life coachokat képzünk!

Az Inventusnál olyan coach képzésre számíthatsz, amelynek elvégzése után ugyanúgy képes leszel támogatni a hozzád fordulókat üzleti vagy karrierrel kapcsolatos témában, mint magánéleti problémák esetén. 

Kutatásaink alapján meggyőződésünk, hogy egy alapos coach képzéshez legalább 100 órás időtartam szükséges, hogy valódi, elmélyült tudást adjon. Éppen ezért az Inventus coach képzése 120 órás, gyakorlati jellegű, interaktív hibrid képzés.

Mit jelent ez?

star_2.svg

Gyakorlati, mert a képzés során legalább 70%-ban gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a tudást. 

star_2.svg

Interaktív, mert az oktatók a képzés ideje alatt folyamatosan várják kérdéseidet.

star_2.svg

Hibrid, mert a képzés során online és személyesen is találkozunk  – hiszen a gyakorlatban ma már a coaching mindkét formája elterjedt.

Tematika röviden:

Kommunikáció

Önismeret, személyiségtípusok

Célok kitűzése

Munkahelyi, személyes, üzleti kapcsolatok

Vezetői coaching

Delegálás,

Konfliktusok,

Stresszkezelés

Interkulturális kérdések

Karrier

KUTATÁS A COACKÉPZÉSEKRŐL 2021

Add meg az e-mail címed, és elküldöm a kutatás anyagát.

IDŐPONTOK

2024

 • Március 17.
 • Március 24.
 • Március 30.

2024

 • Április 7.
 • Április 14.
 • Április 21.
 • Április 28.

2024

 • Május 12.
 • Május 19.
 • Május 26.
 • Június 2.

Ár:  419.000 Ft

Early bird ár  március 10-ig: 

389.000 Ft

Kedvezményes díj tanároknak és szociális szférában dolgozóknak: 

320.000 Ft

Részletfizetésre van lehetőség.

COACHKÉPZÉS JELENTKEZÉS

AJÁNLOTT EGYÉB KÉPZÉSEINK

MIT MONDTAK RÓLUNK

“Klára pont az volt, amire számítottam, sőt, jobb is! A képzés során az elméleti anyag mellett rengeteg, későbbi munkánk során használható handoutot kaptunk, valamint sok hasznos élménymegosztást Klára gyakorlatából. Nagyon örültem a csoportubkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk, inspirálódhattunk. Köszönöm!”

Anna

“Klára nem fukarkodik azzal, amit tud. Ha nem teljesen ismeretlen előtted a coaching, tanácsadás , biztos lehetsz benne, hogy a leghasznosabb információkkal, technikákkal fogsz találkozni. Ha pedig tényleg karrier tanácsadó és coach szeretnél lenni, ne is keress tovább, őszinte és hiteles forrásból tamulhatod meg a szakma csínját-bínját!”

Eszter

“A coach képzés tömény, nagy tudásanyagot és információ halmazt átadó képzés. Itt tényleg azt kapja az ember, ami a kiírt tematikában szerepelt. Nincsenek elnagyolt órák, van idő eszmecserékre / tudás megosztásra is. A képzési idő a képzés előrehaladtával sem rövidül az egyes képzési napokon. Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának. Szuper volt a képzés, csak egy gondom volt vele: vége lett. Várom a folytatást! 😉 “

Renáta

“A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell. Támogat abban, hogy nem törvényszerű beleragadni egy élethelyzetbe. Erősödj, álmodozz, tervezz, lépj!”

Molnár coach

FAQ’s

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Mert friss, új szemlélettel, 70%-ban gyakorlati oktatással és tapasztalt, profi oktatókkal, tudományos kutatási eredményekre alapozva tanítunk téged, hogy a legjobban tudd majd támogatni leendő ügyfeleidet.

Az Inventus Intézet alapítását a magyarországi coach képzések beható tanulmányozása és egy kutatás elvégzése előzte meg. Erre alapozva ismertük fel, hogy nincs a piacon olyan képzés, amely az ügyfelek témáira épít, és az embert holisztikusan kezeli. Mi nem választjuk szét a life és a business coachingot: az a filozófiánk, hogy egy embernek egy élete van, és annak része a magánélet, a párkapcsolat, a munka és az esetleges üzleti élet is.

Várunk mindenkit, aki szeretne segítő szakmában elhelyezkedni, embereket kísérni az úton, miközben megtalálják a számukra legjobb megoldásokat és döntéseket. Ha szimpatikus a koncepciónk, amelyben egységként kezeljük az ügyfelek életterületeit és nem választjuk ketté a life és a business coachingot, jelentkezz hozzánk!

Nincsen, bárkit szívesen látunk 🙂

Az oldalon lévő jelentkező lapot kitöltve, vagy kattints ide. 

A felnőttképzési törvény 2020-as változása óta már nem akkreditált képzések vannak, hanem regisztrált felnőttképzők tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Az Inventus is ilyen regisztrált felnőttképző, felnőttképzési engedélyszámunk B/2020/000521

A képzésen online és személyes alkalmak is lesznek. A személyes alkalmakkor sajnos nincs lehetőség az online jelenlétre

 Összesen 20 % hiányzás a maximum, ami még belefér ahhoz, hogy tanúsítványt tudjunk adni a képzés végén.

Lehetőség van arra, hogy egy-egy képzési alkalmat egy később induló csoportban pótolj,

half-cirkle.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
dotted_lines_2.svg
x.svg
x.svg
x.svg
dotted_lines_2.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg
star_1.svg

NYÍLT NAP

MÁRCIUS 11. 17 ÓRA

Coach képzés új megközelítésben!

Magyarországon minden bokorban terem egy coach, és minden második bokorban egy coach képzés. Te is így látod?

2021-ben készítettünk egy kutatást a coach képzésekről. Az eredmény rendkívül színes kép: van, ahol konzerv anyagokból oktatnak a hallgatóra bízva a haladást, míg máshol igazán profi iskolát hoztak tető alá. A legjobbak és a kevésbé ajánlhatók közötti skálán pedig a képzések hosszát, felépítését, tartalmát, módszertanát és minőségét tekintve is lehetőségek széles tárházát találhatja az érdeklődő.

Joggal kérdezhetnéd hát: 

Miért indítunk egy újabb coach képzést a fentiek tudatában?

A válaszunk: éppen azért, mert ismerjük az elérhető képzéseket, és úgy látjuk, van helye egy új, innovatív szemléletnek a coaching oktatásában!

Ezért hoztuk létre az Inventus coach képzést.

A kutatási eredményekből kiindulva egyedi tematikát, útvonalat terveztünk meg, ahol valós coaching esetekre, témákra alapozva sajátíthatod el a coaching módszertanát és alkalmazását.  

A különböző képzéseken számos módszertant, eszközt ismerhetsz meg elméletben, de amikor a gyakorlatra kerül a sor, nem biztos, hogy tudni fogod, mit húzz elő a tarsolyodból. 

Éppen ezért mi megfordítottuk a menetrendet. 

Nem a módszerekre, hanem a lehetséges esetekre helyezzük a hangsúlyt.

Új képzésünkön nagyon sok eljárást és megközelítést mutatunk meg – az elméleti alapok minőségére garancia tanáraink felkészültsége és tapasztalata. Mindezt azonban nem tankönyvi anyagként adjuk át, hanem valós példákon, eseteken keresztül mutatjuk be, melyiket hogyan alkalmazhatod, amikor coacholsz.

Life vagy business coaching?

A hozzánk forduló ügyfelek a legkülönbözőbb témákban keresnek coachot: önbizalom, párkapcsolat, karrier – hogy csak a leggyakoribbakat soroljuk. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a legtöbb esetben nincs éles különbség aközött, hogy life vagy business coachra van-e szükség. Minden embernek egy élete van, amelynek része a magánélet, a párkapcsolat, a családi élet, a baráti társaság és a munkahelyi vagy üzleti döntések is. A legtöbbször ezek összefüggnek egymással: az egyik életterület hatást gyakorol a másikra is. 

Amikor üzleti témákkal fordulnak hozzánk, sokszor derül ki, hogy a probléma gyökere a magánéletben van, amikor pedig life coachingra jönnek, gyakran a karrier kerül előtérbe.

A TANÁROK

Juhász Éva

Jogász, coach, mediátor, kommunikációs szakember

 

A jogi pályáról érkeztem a segítő tevékenységek területére 15 évvel ezelőtt. Először a konfliktuskezelés szólított meg, így lettem gyakorló mediátor, majd hamarosan annak oktatója is. Tanítottam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán, a Metropolitan Egyetemen és a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, a Szegedi Tudományegyetemen pedig a jogi karon, mindenütt a mediáció, a kommunikáció és a konfliktuskezelés témájában. A coach képzésre kommunikációs módszertanom fejlesztése érdekében jelentkeztem, de végül ennél sokkal több lett belőle, igazán egymásra találtunk ezzela hivatással. Szeretek sokféle eszközt és módszert alkalmazni coaching üléseimen. Kedvenc témám a kommunikáció és a konfliktuskezelés, és nagy örömmel használom a különböző kártyákat. Igyekszem mindezt a saját képemre formálni, „juhászévássá” tenni. A coaching és a konfliktuskezelés számomra nemcsak szakma, de hivatás is – az oktatás pedig valódi szenvedély.

Tanulmányaim: Lemma Coaching (Wiesner Edit), Karrier coaching (Kurtán Klára), Mediátor (PPKE BTK), Resztoratív facilitátor (PPKE BTK/IIRP), Erőszakmentes Kommunikáció (Rambala Éva) jogász (ELTE ÁJK)

Kurtán Klára

Tréner, coach, mediátor, HR szakember

Sokéves vállalati HR-es, tréner és coach múltam segít abban, hogy megtaláljam a megfelelő módszereket és eszközöket, amelyekkel támogathatom a vezetőket, útkeresőket. Munkám során vállalati, business és life kérdésekben is segítem a hozzám fordulókat. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért az évek során újabb és újabb módszertanokat és technikákat, játékokat és gyakorlatokat vettem fel az eszköztáramba. Klienseimnek is ezzel a sokoldalú megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében számos coaching és tréneri eszközt ötvözök az üléseink során. Gyakran tartok előadásokat a karrierrel vagy az erősségekkel kapcsolatosan, vagy épp a legkülönbözőbb HR témákban. Több évig oktattam a Corvinus Egyetemen is, mint megbízott előadó.

Tanulmányaim: Trénerképzés, különféle coach képzések, carreer coaching, pszichodráma, mediáció és személyiségközpontú tanácsadó, OH kártya instruktor.

Kis-Simon Ildikó

Mentálhigiénés szakember, coach (business-, life-, sport-), tréner, mediátor.

Egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen vezetés- szervezés szakon, illetve a University of Canterbury Nemzetközi kapcsolatok karán végeztem. Közgazdászként először külföldön dolgoztam multinacionális környezetben, majd a vezetői tapasztalatok megszerzése után hazatértem és egy tanácsadó cégnél folytattam karrieremet. Harmadik gyermekem születése után a segítői szakma felé fordultam: kiváló szakemberektől tanulhattam, bár továbbra is törekszem a folyamatos (szakmai) fejlődésre és rendszeresen járok szupervízióba.
Támogatom, fejlesztem azon klienseimet, akik dolgozni szeretnének azon, hogy kihozzák magukból a maximumot, kitűzzék és elérjék céljaikat, kiteljesedhessenek hivatásukban és magánéletükben egyaránt és elégedetten éljék életüket. Külön öröm, amikor rögzült szemlélettel érkeznek hozzám és a közös munka során sikerül elsajátítaniuk a fejlődési szemléletmódot, majd új lendülettel teszik meg a lépéseket a kitűzött céljaik megvalósítása felé Előszeretettel foglalkozom sportolókkal, csapatokkal és a sport területén jártas szakemberekkel!

Ezért mi nem business vagy life coachokat képzünk!

Az Inventusnál olyan coach képzésre számíthatsz, amelynek elvégzése után ugyanúgy képes leszel támogatni a hozzád fordulókat üzleti vagy karrierrel kapcsolatos témában, mint magánéleti problémák esetén. 

Kutatásaink alapján meggyőződésünk, hogy egy alapos coach képzéshez legalább 100 órás időtartam szükséges, hogy valódi, elmélyült tudást adjon. Éppen ezért az Inventus coach képzése 120 órás, gyakorlati jellegű, interaktív hibrid képzés.

Mit jelent ez?

star_2.svg

Gyakorlati, mert a képzés során legalább 70%-ban 
gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el a tudást. 

star_2.svg

Interaktív, mert az oktatók
a képzés ideje alatt folyamatosan várják kérdéseidet.

star_2.svg

Hibrid, mert a képzés során online és személyesen is találkozunk  – hiszen a gyakorlatban ma már a coaching mindkét formája elterjedt.

Tematika röviden:

Kommunikáció

Önismeret, személyiségtípusok

Célok kitűzése

Munkahelyi, személyes, üzleti kapcsolatok

Vezetői coaching

Delegálás,

Konfliktusok,

Stresszkezelés

Interkulturális kérdések

Karrier

KUTATÁS A COACKÉPZÉSEKRŐL 2021

Add meg az e-mail címed, és elküldöm a kutatás anyagát.

IDŐPONTOK

2024

 • Március 17.
 • Március 24.
 • Március 30.

2024

 • Április 7.
 • Április 14.
 • Április 21.
 • Április 28.

2024

 • Május 12.
 • Május 19.
 • Május 26.
 • Június 2.

Ár:  419.000 Ft

Early bird ár

március 10-ig: 

389.000 Ft

Kedvezményes díj tanároknak és szociális szférában dolgozóknak: 

320.000 Ft

Részletfizetésre van lehetőség.

COACHKÉPZÉS JELENTKEZÉS

AJÁNLOTT EGYÉB KÉPZÉSEINK

MIT MONDTAK RÓLUNK

“Klára pont az volt, amire számítottam, sőt, jobb is! A képzés során az elméleti anyag mellett rengeteg, későbbi munkánk során használható handoutot kaptunk, valamint sok hasznos élménymegosztást Klára gyakorlatából. Nagyon örültem a csoportubkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk, inspirálódhattunk. Köszönöm!”

Anna

“Klára nem fukarkodik azzal, amit tud. Ha nem teljesen ismeretlen előtted a coaching, tanácsadás , biztos lehetsz benne, hogy a leghasznosabb információkkal, technikákkal fogsz találkozni. Ha pedig tényleg karrier tanácsadó és coach szeretnél lenni, ne is keress tovább, őszinte és hiteles forrásból tamulhatod meg a szakma csínját-bínját!”

Eszter

“A coach képzés tömény, nagy tudásanyagot és információ halmazt átadó képzés. Itt tényleg azt kapja az ember, ami a kiírt tematikában szerepelt. Nincsenek elnagyolt órák, van idő eszmecserékre / tudás megosztásra is. A képzési idő a képzés előrehaladtával sem rövidül az egyes képzési napokon. Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának. Szuper volt a képzés, csak egy gondom volt vele: vége lett. Várom a folytatást! 😉 “

Renáta

“A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell. Támogat abban, hogy nem törvényszerű beleragadni egy élethelyzetbe. Erősödj, álmodozz, tervezz, lépj!”

Molnár coach

FAQ’s

GYAKRAN
FELTETT
KÉRDÉSEK

Mert friss, új szemlélettel, 70%-ban gyakorlati oktatással és tapasztalt, profi oktatókkal, tudományos kutatási eredményekre alapozva tanítunk téged, hogy a legjobban tudd majd támogatni leendő ügyfeleidet.

Az Inventus Intézet alapítását a magyarországi coach képzések beható tanulmányozása és egy kutatás elvégzése előzte meg. Erre alapozva ismertük fel, hogy nincs a piacon olyan képzés, amely az ügyfelek témáira épít, és az embert holisztikusan kezeli. Mi nem választjuk szét a life és a business coachingot: az a filozófiánk, hogy egy embernek egy élete van, és annak része a magánélet, a párkapcsolat, a munka és az esetleges üzleti élet is.

Várunk mindenkit, aki szeretne segítő szakmában elhelyezkedni, embereket kísérni az úton, miközben megtalálják a számukra legjobb megoldásokat és döntéseket. Ha szimpatikus a koncepciónk, amelyben egységként kezeljük az ügyfelek életterületeit és nem választjuk ketté a life és a business coachingot, jelentkezz hozzánk!

Nincsen, bárkit szívesen látunk 🙂

Az oldalon lévő jelentkező lapot kitöltve, vagy kattints ide. 

A felnőttképzési törvény 2020-as változása óta már nem akkreditált képzések vannak, hanem regisztrált felnőttképzők tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Az Inventus is ilyen regisztrált felnőttképző, felnőttképzési engedélyszámunk B/2020/000521

A képzésen online és személyes alkalmak is lesznek. A személyes alkalmakkor sajnos nincs lehetőség az online jelenlétre

 Összesen 20 % hiányzás a maximum, ami még belefér ahhoz, hogy tanúsítványt tudjunk adni a képzés végén.

Lehetőség van arra, hogy egy-egy képzési alkalmat egy később induló csoportban pótolj,